Like us Follow us Add us

Wat doet Verkeerd Geparkeerd?

Algemene informatie

Tussen oktober en mei is er bijna elke week een activiteit van Verkeerd Geparkeerd. In de examenperiode en de vakantie is het iets rustiger, maar ook dan staat er af en toe iets op het programma. De activiteiten van VG kennen veel variatie, maar grofweg zijn ze op te delen in drie categorieën. 

  • Er zijn ontspannende activiteiten, denk aan kroegentocht, quiz, stadsspel, bowlen, kotentocht of filmavond. 
  • VG gaat ook regelmatig cultureel: een goede film, een theaterstuk, de museumnacht, of een bezoek aan het Lichtfestival, het kan allemaal!
  • Tenslotte organiseren we informatieve activiteiten, bijvoorbeeld over veilig vrijen, coming-out ("Hoe vertel ik het thuis?") of hokjesdenken. 

Vaak gaan we na een activiteit nog gezellig op café om wat na te praten en dat kan soms kwalijke gevolgen hebbenvoor de mensen die de volgende morgen vroeg uit de veren moeten...

Vaste agendapunten

Elk jaar staan er ook een aantal vaste evenementen in de VG kalender. Zo zijn wij bij de start van elk academiejaar aanwezig op de Student Kick-Off. Elke maandagavond is er ons VG-café, waarbij de gewone café avonden worden afgewisseld met thema-café’s. Daarnaast organiseert VG vier keer per jaar SPUNK, inmiddels uitgegroeid tot een welbekend en goed gesmaakt fuifconcept. Ook onsNieuwelingenweekend (eind november) en Funweekend(ergens in maart) zijn jaarlijks vaste waarden waar door elke VG'er naar wordt uitgekeken