Like us Follow us

Wat doet Verkeerd Geparkeerd?

Algemene informatie

Tussen oktober en mei staat er bijna elke week een activiteit van Verkeerd Geparkeerd gepland. In de examenperiode en de vakantieperiodes is het iets rustiger, maar ook dan staat er af en toe iets op het programma. Bij Verkeerd Geparkeerd organiseren wij zowel ontspannende, culturele als informatieve activiteiten, waaronder: 

  • VG-café, quiz, zwemmen, laser shooting, karting, kroegentocht, stadsspel, bowlen, kotentocht...
  • Een filmavond of bioscoopbezoek, een theaterstuk, de Museumnacht, een bezoek aan het Lichtfestival...
  • Tenslotte organiseren we informatieve activiteiten, bijvoorbeeld over veilig vrijen, coming-out ("Hoe vertel ik het thuis?") of hokjesdenken. 

Vaak gaan we na een activiteit nog gezellig op café om wat na te praten (en dat kan soms kwalijke gevolgen hebben voor de mensen die de volgende morgen vroeg uit de veren moeten)...

Vaste agendapunten

Elk jaar staan er ook een aantal vaste evenementen in de VG-kalender. Onze activiteiten staan meestal op maandagavond ingepland (al kan dit ook afwijken). Wanneer we geen speciale activiteit organiseren, zijn wij te vinden in de salons van de Casa Rosa voor een gezellig VG-café of themacafé. Hou zeker onze activiteitenkalender in de gaten! Daarnaast organiseert VG ook fuiven en feestjes, waaronder een cocktailavond tijdens de Gentse Feesten en de vroegere SPUNK- en SPRINKLE-fuiven. Tot slot gaan wij rond de maand mei samen met het Antwerpse Enig Verschil op E(V)G-weekend.