Like us Follow us Add us

Veel Gestelde Vragen

Wat zijn de voordelen van medewerker te zijn?

Het belangrijkste is natuurlijk dat je je kan inzetten voor een vereniging samen met heel wat andere enthousiaste medewerkers. Daarnaast zet VG ook zijn medewerkers een aantal keer per jaar in de bloemetjes door een activiteit te organiseren enkel voor de medewerkers. Als je een medewerkerscontract hebt getekend ben je ook verzekerd voor VG-gerelateerde ongevallen.

Hoe kan ik medewerker worden van VG?

De werking van Verkeerd Geparkeerd is gebaseerd op medewerkers. Medewerker kan je op verschillende manieren zijn: de toog doen in het VG-café, flyers en affiches gaan verspreiden voor onze fuiven, je ideeën geven op de activiteitenvergaderingen of zelf een activiteit mee organiseren, helpen op de fuiven, meehelpen aan de website door naar de webvergaderingen te komen, nieuwe mensen onthalen, en er zijn zeker nog andere dingen die je kan doen. Als je geïnteresseerd bent om een of meer van deze dingen te doen, niet twijfelen maar gewoon doen! Je kan ook altijd terecht bij de verantwoordelijke kernleden van activiteiten, café, onthaal, web, fuiven en promotie.

Waarom moet ik jonger dan 26 zijn om naar VG te komen?

VG is en blijft een jongerenvereniging. Niet dat je plots oud bent als je 26 bent... Maar de grens moet gewoon ergens getrokken worden. Ben je al ouder dan 26 en jonger dan 30? Dan bestaat er voor jou RoundAbout30. Dit is sinds 2010 het 'zusje' van VG in Gent en zij zijn er voor de groep jongvolwassenen tussen 24 en 30 jaar oud. Ze organisen elke tweede zaterdag van de maand een praatcafé en elk vierde weekend van de maand een activiteit. 

Wat kosten de activiteiten van VG?

Verkeerd Geparkeerd probeert hierin zo democratisch mogelijk te zijn. Lidgeld hoef je niet te betalen. Activiteiten zijn in principe gratis en meestal is dit ook het geval. Alleen wanneer de activiteit doorgaat op een plaats waar toegangsgeld moet betaald worden, zoals wanneer we naar de cinema gaan of gaan sporten in een sportzaal, is de activiteit niet gratis.

Moet ik lid zijn van Verkeerd Geparkeerd om naar activiteiten te komen?

Nee. Lidmaatschap bestaat niet. Iedereen die jonger is dan 26 mag naar activiteiten van Verkeerd Geparkeerd komen. Je mag zelfs je heterovrienden meebrengen.

Mogen hetero's ook naar VG komen?

Uiteraard! Als je hetero vrienden nieuwsgierig zijn naar wat VG is en wat je daar allemaal uitspookt, dan zijn ze zeker ook welkom op ons wekelijks VG-café of op de activiteiten.

Ik ben nieuw en zou naar VG willen komen. Wat moet ik doen?

In het menu op 'Ben je nieuw?' klikken! Daar vind je alles over onze onthaalwerking