Like us Follow us

Onthaal

We begrijpen het maar al te goed dat de drempel hoog kan zijn om op je eentje naar een VG-activiteit te komen, we have all been there. Het is niet altijd gemakkelijk om je als nieuweling direct thuis te voelen. Misschien ben je nog niet uit de kast en wil je er liever eerst eens met iemand spreken. Bij VG worden nieuwelingen op verschillende manier onthaald.

VG Café

Elke maandagavond is er ons wekelijks VG-café. Je vindt ons tussen 20u30 en 0u in het Salon van de Casa Rosa. Het is het ideale moment om je vrienden te ontmoeten en eens bij te babbelen bij een (spotgoedkoop) drankje. Of het is ook de plaats bij uitstek om nieuwe mensen te leren kennen.
Ken je nog helemaal niemand? Geen probleem, onze onthaalmedewerkers die elke avond aanwezig zijn, zullen je al snel doen thuisvoelen.

Intromoment

Zo ongeveer om de maand wordt een er intromoment georganiseerd. Op een intromoment zijn alle nieuwe mensen welkom samen met een aantal onthaalmedewerkers. We spreken een uurtje voor de geplande activiteit af en trekken naar een rustig en gezellig café om er op het gemak iets te drinken (op onze kosten). Zo leer je alvast enkele mensen kennen vooraleer we samen naar de activiteit gaan. Op onze agenda zie je wanneer de volgende intromomenten gepland zijn.

Onthaalgesprek

Zie je één van bovenstaande opties niet zitten? Dan kan je nog altijd een onthaalgesprekje aanvragen. Samen met 2 onthaalmedewerkers ga je dan iets gaan drinken in een rustig café. Je kan er je hart eens luchten of alles wat je maar te weten wil komen kan je er vragen. Je krijgt er ook een heleboel informatie over Verkeerd Geparkeerd en andere holebi-organisaties.

Stuur een mailtje naar onthaal@verkeerdgeparkeerd.be als je een onthaalgesprek wil aanvragen.