Like us Follow us

Medewerkers

Medewerkers gezocht!

Verkeerd Geparkeerd draait volledig op vrijwilligerswerk. Onze medewerkers vormen dan ook de ruggengraat van de groep. Medewerkers doen van alles: meehelpen flyeren, activiteiten geven, achter de bar staan, meehelpen aan de website, een shift draaien op een van onze fuiven, ...

Meestal word je medewerker nadat je een tijdje hebt meegedraaid in Verkeerd Geparkeerd. Zo bieden we jou de kans om mee te helpen de boel draaiende te houden. Op die manier krijg je voeling met onze vereniging. Wees gerust, je staat er niet alleen voor, de meer ervaren medewerkers en kernleden begeleiden je stap voor stap. Voortdurende vernieuwing houdt ons jong.

We kunnen onze medewerkers niet genoeg op prijs stellen, ze zijn letterlijk onmisbaar. Waarvoor (nogmaals) onze welgemeende dank. Alle medewerkers worden daarom regelmatig eens getrakteerd op een activiteit speciaal voor de medewerkers!

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger je steentje bij te dragen aan één of meerdere van onze activiteiten? Stuur dan een mailtje naar info@verkeerdgeparkeerd.be.